duminică, 8 noiembrie 2009

Botezul sagunistilor



Imi pare rau ca scriu atat de tarziu despre Botezul nostru, dar e mai bine decat deloc:D:D.

Botezul a fost super. Cu toate ca nasii nostri din 12 A ne-au cam speriat (rau de tot pe unii), totul a fost distractiv si nou pentru noi. Bineinteles ca toti am avut ceva emotii pana am ajuns la locul stabilit. Mi-a placut enorm cum ne-am adunat toti bobocii si am pornit impreuna, cu fanfara in fruntea noastra, ba am oprit si circulatia:)) (oamenii se uitau uimiti la noi).

Era destul de frig afara, dar asta nu a contat, caci drumul lung ne-a facut sa ne incalzim si sa uitam de emotii. In Poiana mica, totul s-a dasfasurat cu a fost planificat...Am facut baita cu vin, am zburat de trei ori(tipand ) si apoi am primit o serie de palmute la fund:)), dupa care am primit o panglica cu porecla noastra si un CD.(nu vreau sa va spus cat am ras cand m-am uitat la el acasa). Si asta nu a fost tot, caci s-a organizat si concursul de miss si mister...Si chiar daca nu a castigat clasa noastra noi tot eram fericiti:D:D...

Multumim nasilor nostri ca au fost darnici si au avut grija de noi si ne-au oferit mici, cu toate ca noi nu am organizat niciun gratar.

La intoarcere ne-am inghesuit toti in autobuz, caci nu mai puteam de durere de picioare...

Oficial devenisem sagunisti si eram mandri de acest lucru...

Cu drag, Andra:*:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu