sâmbătă, 16 ianuarie 2010

"Cartile sunt prieteni reci, dar siguri" - Victor Hugo

Buna,
M-am gandit azi sa postez o idee care sa semene mai mult cu o provocare. Vreau sa va propun ca fiecare sa vorbeasca in cateva randuri despre cartea preferata. Bineinteles, ma refer la orice carte pe care ati citit-o si v-ati dat seama ca va defineste, ca va face sa va simtiti foarte bine sau care are o actiune/personaj despre care v-a placut sa cititi...
Nu cred ca trebuie neaparat sa fie vorba despre o carte dintre cele mentionate in lista de lecturi data la scoala. Cartea voastra "de suflet", cum s-ar exprima unii.

De asemenea, as vrea sa va propun si o a doua tema, pentru cei interesati de sport (sau alte activitati extrascolare interesante). Puteti sa scrieti sentimentele pe care le incercati practicand acel sport, reusite, momente importante, momente mai putin fericite...orice.

In aceste fel, m-a gandit, blogul nostru va fi mai dinamic si vom citi si despre experietele noastre unice, nu numai despre activitatile comune. (bineinteles ca eu am propus niste teme despre care eu as putea scrie cu usurinta, dar cred ca orice propunere este binevenita, nu?:) )
Cu mult darg,
Ioana Popescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu